Çalışma Saatleri : 09:00 / 23:00
Ara
Favorilerim

Villa Şah Duo

Antalya / Kalkan / Ulugöl
Villanın Tüm Fotoğraflarını Gör
Rezervasyon Talebi oluştur
GECELİK 1029 TL ile 1886 TL
arasında fiyatlarla
Bu villayı sevdiklerin ile paylaş

Fiyatlar

Lütfen Para Birimi Seçiniz
  • TL
  • EUR
  • USD
  • GBP
Kiralamalar Türk Lirası ile yapılmaktadır.
Döviz kurları bilgilendirme amaçlıdır.
Gösterilen fiyatlar 1 gecelik fiyatlardır.
  • 20 Eyl - 30 Eyl 2023
    Minimum Kiralama : 3 Gece
    1.886  TL66  EUR69  USD57  GBP
  • 1 Eki - 15 Eki 2023
    Minimum Kiralama : 3 Gece
    1.458  TL51  EUR54  USD44  GBP
  • 16 Eki - 31 Eki 2023
    Minimum Kiralama : 3 Gece
    1.272  TL44  EUR47  USD39  GBP
  • 1 Kas - 30 Kas 2023
    Minimum Kiralama : 3 Gece
    1.029  TL36  EUR38  USD31  GBP
İncelemiş olduğunuz bu villanın fiyatları villa sahibi tarafından belirlenmiştir.

MÜSAİTLİĞİNİ VE FİYATINI KONTROL ET

Kiralama yapmak istediğiniz tarihlerin toplam fiyatını görmek için tarihlerinizi seçiniz

24 Saat İçerisinde Bu Villa İle Kişi İlgilendi

TATİLİNİZ BOYUNCA FİYATA DAHİL OLANLAR

Elektrik Kullanımı
Elektrik Kullanımı
Dahil
Su Kullanımı
Su Kullanımı
Dahil
Tüpgaz Kullanımı
Tüpgaz Kullanımı
Dahil
Havuz Bakımı
Havuz Bakımı
Dahil
Bahçe Bakımı
Bahçe Bakımı
Dahil
Giriş Temizliği
Giriş Temizliği
Dahil

MESAFE CETVELİ

Havaalanı
Havalimanı Dalaman Havalimanı 130 km
Yeme - İçme
Restaurant Yerel Lokanta 3,6 km
Market
Market Market 3,4 km
Plaj
Plaj Kalkan Halk Plajı 4 km
Ulaşım - Toplu Taşıma
Toplu Taşıma Kalkan Otogar 4,5 km
Şehir Merkezi
Şehir Merkezi Kalkan Şehir Merkezi 3,5 km

MÜSAİTLİK TAKVİMİ

Müsait Günler Dolu Günler Ödeme Bekliyor Değişim Günleri

Villa Şah Duo Hakkında

Villa Şah Duo, Kalkan, Ulugöl mevkisinde yer almaktadır. 2 yatak odası ile 4 kişi konaklama kapasitesine sahiptir. Çekirdek aile ve balayı çiftlerimiz için oldukça uygun bir seçenek olan Villa Şah Duo, oldukça modern ve konforlu malzemeler ile donatılmış olup tatiliniz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz teçhizatlar bulunmaktadır. Ayrıca jakuzi bulunan villamızda keyifli dakikalar geçirebilir, yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

* Villamız doğa içerisinde konuma sahip olduğu için, çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır, bu gayet doğaldır.

* Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresinde bulunan tüm villalarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı/aşağı inilmektedir/çıkılmaktadır.
* Tüm villalarımızda; ilk gün villaya giriş saati, en erken öğlenden sonra saat 16.00 dır / en son gün villadan ayrılış saati sabah saat 10.00 dır. Aradaki zaman diliminde temizlik yapılmaktadır. Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda, size yardımcı olamayacağımızı bilmenizi isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.
  • Yatak Odaları
    Yatak Odaları

    1. Yatak Odası: Suit Odadır. 1 adet çift kişilik yatak, komodin, makyaj masası, jakuzi, klima, elbise dolabı, banyo&WC, balkon terasına çıkış bulunur.
    2. Yatak Odası: Suit Odadır. 2 adet tek kişilik yatak, komodin, klima ve banyo&WC bulunur.

  • Mutfak

    Amerikan mutfak, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, 4´lü ocak, davlumbaz, klima, mutfak araç ve gereçleri, yemek masası ve sandalyeleri bulunur.

  • Kapasite

    Maksimum 4 kişi konaklayabilir.

  • Salon

    Konforlu oturma grubu, orta sehpa, TV, TV ünitesi, uydu alıcı, klima, havuz terasına çıkış bulunur.

  • Klima

    Evet.

  • Internet

    Evet.

  • Temizlik - Çarşaf

    Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır, ekstra temizlik isteğiniz, ekstra yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa ücrete tabidir.

  • Havuz

    Özel yüzme havuzu bulunur. Boyutları: 8 m X 3,55 m Derinlik: 1,55 m

  • Bahçe

    Şezlonglar, güneş şemsiyesi, bahçe masası ve sandalyeleri, mangal bulunur.

  • Önemli Bilgiler

    Elektrik, su, gaz vs. fiyatlara dahil olup, uçak bileti, ekstra temizlik, ekstra yeni çarşaf, havlu, yastık kılıfı vs. , tatil ve sağlık vs. sigortaları fiyatlara dahil değildir. Plaj havlusu yoktur, getirmenizi tavsiye ederiz. Villayı/Apartı kiralayan müşteri, www.villaekstra.com web sayfasında belirtilen "Kiralama Şartları" nı peşinen kabul etmiş sayılır.

  • Depozito

    1500 Türk Lirası veya eş değerde Euro, Amerikan Doları veya İngiliz Sterlini kırık, dökük, hasar, zayi, kayıp vs. için villa girişinde kapora olarak alınmaktadır, herhangi bir problem olmadığı taktirde villa çıkışında size geri teslim edilir.

Tatil Aktiviteleri

Kiralama yapmak istediğiniz villa bölgesinde ve etrafında tatilinizi daha eğlenceli geçirebileceğiniz aktiviteler ve gezi rehberleri için blog sayfamızı inceleyin.

Villa Ekstra Blog

Çevresindeki Villalar

FİYAT TABLOSU

Belirtilen fiyatlar 1 gecelik fiyatlardır TIKLA FİYAT HESAPLA

ÇEVRESİNDEKİ VİLLALAR


Whatsapp WHATSAPP Whatsapp
@villaekstra
Bizi Takip Etmeyi Unutmayın

İletişim

Adres

Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesi No: 32A Körfez Meydan Plaza D: 20 Fethiye - Muğla

Telefon Numarası

+90 (242) 844 15 99

E-Posta Adresi

[email protected]

Copyright © 2017. Tüm Hakları Saklıdır | Villa Ekstra®